vrijdag 23 oktober 2015

Super Simpel Paleo

 
 

 LET OP: Als je alle geweldige gezondheidsvoordelen wilt ervaren van de Paleo lifestyle – zoals een platte buik, sterke spieren, een gladde stralende huid, betere voedselvertering, een heldere mindset en een verminderde kans op diabetes, kanker en hart- en vaatziekten en je wilt dit doen met gemakkelijke en heerlijke recepten van ingrediënten die je in elke supermarkt kunt kopen, LEES DIT NU!

“Met Slechts 5 Ingrediënten Per Recept…
Maken Wij Paleo zo Simpel dat Iedereen van de Gezondheidsvoordelen van deze Effectieve Lifestyle kan Genieten!”

We laten je zien hoe je 5, 10, of zelfs 15 Kilo “hardnekkig” vet kan kwijtraken door simpele en heerlijke maaltijden te eten waarvan je in eerste instantie zou denken dat ze slecht voor je zijn.

Uit de keuken van Mitchel:
Beste Paleo-vriend,
Hey, het is Mitchel hier van Foodie en ik wil je wat vragen.
Heb je er genoeg van dat:
  • Je niet naar volle tevredenheid in de spiegel kunt kijken?
  • Je niet je ideale gewicht kunt bereiken en dit vervolgens kunt behouden?
  • Word je moe van het idee om te bedenken wat je volgende maaltijd zal zijn?
  • Ben je iedere keer dezelfde maaltijden beu?
  • En word je gek van alle “moeilijke ingrediënten” die nergens anders te verkrijgen zijn als in een biologische speciaalzaak of online?
Deze pagina veranderd dat allemaal voor je.

Het Hedendaagse Westerse “Voedingspatroon” Brengt Je Hormonen op Hol, Geeft Stress af aan het Lichaam en Veroorzaakt Ontstekingen .. De Reactie van Jouw Lichaam is Vet VASTHOUDEN

Volgens het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) is ruim 43% van de mannen en vrouwen te zwaar. Hiervan heeft 32% matig overgewicht en 12% ernstig overgewicht. [1]
Toch spenderen we met z’n allen een recordbedrag aan afslankpillen en dieetboeken.
Missen we iets?
Volgens een grootschalige studie uitgevoerd door UCLA (Universiteit van California) verliezen personen die een dieet volgen vaak 5% tot 10% van hun startgewicht in de eerste 6 maanden, echter 60% komt binnen 5 jaar uiteindelijk MEER GEWICHT aan dan dat ze in eerste instantie verloren. [2]
Deze “diëten” zijn dus geen oplossing. Ik zal je uitleggen waarom.
Als eerste kijken traditionele diëten niet naar de oorsprong van de voeding. En wanneer jij voeding eet die ontstekingen veroorzaken in jouw lichaam – zoals veel dieet- en bewerkte voeding doen (en zelfs zogenaamde gezonde voeding als volkoren brood en soja) gaan jouw bijnieren het stress hormoon cortisol aanmaken. Een langdurig hoog niveau van cortisol zorgt ervoor dat je lichaam meer vet gaat opslaan rond je buik en vitale organen.
Daarnaast krijg je ook nog eens stress omdat je je zorgen maakt om wat je eet, waardoor je nog meer cortisol zult aanmaken en uiteindelijk meer buikvet zal kweken.
Als tweede is er het hormoon leptine. Dit hormoon wordt geproduceerd door je vetcellen, die communiceren met een deel in je hersenen (hypotalamus) dat aangeeft dat je “vol” zit en dus geen eten nodig hebt, of dat je genoeg “energie” hebt om te functioneren.
Normaal gesproken groeien je vetcellen een klein beetje als je eet en hierdoor wordt het hormoon leptine vrijgegeven die jouw hersenen verteld dat je kunt STOPPEN met eten.
Echter als je overgewicht hebt of bewerkte voeding blijft eten met gifstoffen waar je hersenen van in de war raken zoals suiker, aspartaam, kunstmatige kleurstoffen, mononatriumglutamaat (MSG), etc dan raakt je hypothalamus resistent (ongevoelig) voor leptine.
Dat betekent simpelweg dat jouw hersenen NOOIT meer een seintje krijgen dat je vol zit en zodoende blijf je eten omdat de “UIT” knop niet meer werkt.
Om die reden… kun je jezelf voorstellen waarom normale “dieet” producten en bewerkte voeding zorgen voor overgewicht (en zelfs gevaarlijk voor je kunnen zijn).